Podeljeni pokali v 3. SFL Koper in Bronxovim mladincem

V nedeljo je bil odigran zadnji krog v 3. SFL Koper. Ob tej priložnosti je komisija za mali nogomet pri MNZ Koper organizirala tradicionalno podelitev pokalov in ostalih priznanj udeležencem. Pridružila sta se jim tudi gospoda Vlado Močnik in Stane Kokalj iz NZS in opravila še podelitev mladim Bronxom iz selekcije U21.

Kot ponavadi je organizator tekmovanja poskrbel za okrepčilo vseh udeležencev z dobrotami z žara tako, da so le ti lažje dočakali podelitev.

Buren aplavz je spremljal uvodni del prireditve, saj je takrat predsednik komisije za mali nogomet pri NZS gospod Vlado Močnik podelili ekipi Bronxa pokal za 3 mesto v tekmovanju kategorije U21 in pokal za najboljšega strelca lige Nika Zajca. Odsotnega Nika je nadomestil kar trener Stanko Žunič in v njegovem imenu prevzel pokal.

V nadaljevanju je sledila podelitev pokalov v 3. SFL Koper. S pokali so bile nagrajene vse sodelujoče ekipe, oba sodnika (Nunič in Radovac) in delegat (Fajič), najboljši strelec (Mihačič Tomo), igralec (Mihačič Tomo) in vratar (Brsa Matej) ter najbolj športna ekipa (KMN Bruhoti).

Tri najboljše ekipe so dodatno prejele še medalje. KMN Macoka, ki je pred KMN Black & White in ŠD Smile še šestič zapored osvojila prvo mesto pa je prejele še novi prehodni pokal. Čudoviti pokal je bil darilo MNZ Koper tekmovanju za kar jim gre še posebna zahvala.

Malonogometna tekmovanja v dvorani na Škofijah se bodo zaključila v soboto. Po preobratu v predzadnjem krogu je domači KMN Bronx znova na prvem mestu Lige obalnih veteranov. V primeru zmage nad KMN Bruhoti bi lahko prvič v zgodovini osvojili še edino do sedaj neosvojeno lovoriko.

fotogalerija>