1 in 2 mesto. Najboljši igralec, strelec in vratar. Bolje skoraj ne gre

V poznih nedeljskih urah so Bronxi zaključili svojo tridnevno udejstvovanje na kvarnerski rivieri. Mednarodni turnir v Novem Vinodolskem na katerem so rumeno modri prvič sodelovali je na koncu bil skoraj v celoti v znamenju naše ekipe. Le malo je manjkalo, da bi Škofijoti pobrali praktično vse kar se je dalo pobrati. Naši državni prvaki iz selekcije U15 so ostali brez prvega mesta le na račun nesrečnih okoliščin in pomanjkanja sreče pri streljanju šestmetrovk. Tudi drugo mesto v tako  močni konkurenci je izjemen uspeh. Zato pa so urok 1/4 finala uspeli premagati naši kadeti, kateri se nato niso ustavili vse do končne zmage.

Naši fantje iz obeh ekip so v dveh dneh odigrali 10 tekem in niti ene tekme niso v rednem delu izgubili. Starejši dečki so v celem turnirju prejeli le 2 zadetka, kadeti pa celo nobenega. Zato ne čudi, da je bil Andrej Baruca proglašen za najboljšega vratarja turnirja. Pridružila sta se mu še Cupin Tilen kot najboljši igralec turnirja U17 in Enej Marsetič, ki je bil najboljši strelec turnirja U15.

Igralci, trenerji in številni navijači so preživeli tri izjemne in nepozabne dni, ki so še enkrat več dokazali, da imajo naši fantje razkošen talent primerljiv celo v mednarodni konkurenci. Kar je še bolj pomembno pa je dejstvo, da fantje praktično živijo za futsal in eden za drugega tako, da se tudi mlajšim ni nobena težava vklopiti v starejšo ekipo, saj jih tej sprejemajo odprtih rok. Da je temu dejansko tako pričajo tudi fotografije, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi.