1. liga. Bronxi v končnico brez sprememb

Dan pred finalom evropskega prvenstva bodo oživela tudi prvoligaška igrišča. Bronxi v Sevnico brez sprememb v igralskem kadru.

Čeprav je večino pozornosti slovenske futsal javnosti pobralo evropsko prvenstvo v Ljubljani, se je tudi v zakulisju dogajalo marsikaj. V Sloveniji namreč poteka prestopni rok in nekateri klubi so bili na trgu zelo dejavni. Na Škofijah sicer ni bilo nobenih aktivnosti glede nakupa novih igralcev zato pa je bilo veliko interesa drugih klubov, da bi se dokopali do naših. Z gotovostjo lahko zapišemo, da so bili igralci KMN Bronx Škofije najbolj vroča in zaželena roba na futsal tržnici, vendar na koncu iz te trgovine ni bilo ničesar. Celoten igralski kader ostaja v klubu do konca sezone. Konkurenti za visoke uvrstitve pa so posledično okrepitve našli v drugih slovenskih predvsem pa hrvaških in srbskih klubih.

Prva tekma po dolgem premoru je danes v Sevnici. Ekipa trenerja Jonteza je vedno zahteven in spoštovanja vreden nasprotnik. V kolikor želijo osvojiti željeno končno 3 mesto pa se bodo morali naši igralci zelo potruditi in domov prinesti vsaj točko. Razen že dlje časa poškodovanih Škerliča in Depangherja drugih zdravstvenih težav zaenkrat ni in upamo, da bo tako tudi ostalo. Več o nadaljevanju prvenstva pa si lahko preberete tudi na tej povezavi.