Bronxi deklasirali Vrhniko in obdržali možnosti za tretje mesto

Dvorana Antona Slomška na Vrhniki dobro dene našim igralcem. Še drugič odkar je Vrhnika v 1 ligi Bronxi odhajajo domov z visoko zmago. Tako se je izkazala za pravilno napoved, da imajo rumeno modri z Vrhniko manj težav v gosteh kot doma. Ne glede na dejstvo, da smo nastopili brez kartoniranega Slavena Radiškoviča in bolanega Tadeja Čuka  ter, da sta Mirkovič in Zajc uletela direktno na tekmo po dolgi vožnji vsak iz svojega konca Evrope, smo prikazali zrelo in učinkovito igro. Končni rezultat 3 proti 8 za nas je realen pokazatelj dogajanja na igrišču. Še posebej razpoložen je bil ta večer naš kapetan Nik Zajc s štirimi zadetki. Velja izpostaviti tudi ostale strelce: Dejan Bojkič in Jure Kordiš sta dosegla svoja prvenca v 1. SFL za Bronx, Nik Klinc pa je prvič dosegel dva zadetka na eni tekmi.

Vse to kaže, da so Bronxi v dobri formi in, da še niso obupali nad končnim tretjim mestom po rednem delu lige kakor tudi, da na njih velja računati tudi čez en teden na finalnem turnirju pokala v Podčetrtku ne glede na to, da bo v polfinalu na drugi strani igrišča stala Litija.

Bogato fotogalerijo, ki jo je ustvaril fotograf Robi Kramperšek in čigar delo je tudi fotografija v tej novici si lahko ogledate na tej povezavi.