Siliko in Bronx za 3 mesto

Prišli smo do predzadnjega dejanja sezone 2020/2021 v članski kategoriji. V dveh tekmah med Bronxi in Vrhniko bo odločeno katera ekipa je tretja najboljša v državi. Glede na uvrstitev po rednem delu prvenstva bo prvo srečanje odigrano nocoj na Vrhniki, povratno in obenem odločilno pa čez teden dni na Škofijah.

Gre za dvoboj ekip, ki se dobro poznata. Oba tekmeca mnogo stavita tudi na mlade igralce zato sta si zagrizena nasprotnika tudi v kategoriji U19, kjer se ravno tako borita za sam vrh. Bronxi so v 1/2 finalu po treh tekmah klonili proti Dobovcu, Siliko pa se je Litiji upiral vse do zadnje pete tekme, vendar na koncu le moral priznati poraz favorizirani ekipi.

Težko je oceniti trenutno pripravljenost ekip, saj sta obe ta teden zavoljo priprav mladinske reprezentance opravile praktično le en trening s celotno zasedbo. Ni dvoma pa, da se bo za zadnje mesto na stopničkah odvijal hud boj tako na prvi kot na povratni tekmi. Želja v rumeno modrem taboru, da bi izjemno sezono zaključili zmagovito je velika in le upamo lahko, da jo bodo fantje znali prenesti tudi na igrišče.

Tekma, ki se začne ob 20.30 bo sicer odprta za gledalce. Pogoji za vstop v dvorano pa so znani: Prebolelost, cepljenje ali pa največ 72 ur star test na Sars-CoV-2019.

Omogočen bo tudi prenos v živo, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.