25 let malega nogometa na Škofijah na spominskem koledarju

Klub malega nogometa Bronx letos obeležuje dva pomembna mejnika v svoji dolgi zgodovini. 14. februarja je minilo natanko 20 let od občnega zbora na katerem so člani tudi uradno ustanovili in registrirali športno društvo. Avgusta pa bo čas za praznovanje 25 obletnice ustanovitve ekipe in pričetka nastopanja v ligah in na turnirjih.

V vseh teh letih je klubsko zgodovino pisalo veliko število igralcev, trenerjev, članov uprave in pokroviteljev. Vodstvo kluba se je zato odločilo, da pomemben dogodek med drugim obeleži tudi s spominskim koledarjem. Na njem so skozi oči fotoaparata zabeleženi najpomembnejši dogodki, ki so zaznamovali klubsko zgodovino.

Na fotografijah se bodo našli in obudili spomine številni akterji, ki so še danes tesno povezani s klubom in še več takih, ki so svojo športno pot zaključili ali pa športne izzive iščejo v drugih sredinah.

Naj omenimo le, da je zabeležena uvrstitev v šele ustanovljeno 1. slovensko futsal ligo leta 1993, povratek v prvo ligo leta 2003, zmagoslavje na mednarodnem turnirju na Slovaškem, osvojitev 3. mesta v 1. SFL, nepozabna tekma z Izolo v Bonifiki pred 2000 gledalci, finale slovenskega pokala v Kopru in še številni drugi veseli trenutki.

Čeprav smo ogromno spominskih koledarjev že podelili se zavedamo, da je še vedno veliko naših nekdanjih članov, ki so pomembno prispevali k predstavljenim uspehom in drugih ljubiteljev futsala, ki ga še niso dobili. Zato koledar predstavljamo tudi na naši spletni strani in obenem pozivamo vse, ki bi ga radi imeli, da nam to sporočijo na klubski elektronski naslov ali pa na telefonsko številko 041/338-996.