8. turnir primorskih prvoligašev

Da so Bronxi aktivni na mnogih področjih je splošno znano dejstvo. Poleg športnih aktivnosti so že vrsto let tudi organizatorji tradicionalne “šagre”. Ob svoji 20 obletnici so prireditvi dali nov izgled in jo spremenili v Teden zabave na Škofijah. Od takrat se pod šotorom na športnem igrišču zbirajo množice obiskovalcev katerim organizatorji ponujajo številne možnosti zabave.

Seveda je poskrbljeno tudi za ljubitelje športa. Že osem let se primorski malonogometni prvoligaši srečujejo na tradicionalnem turnirju. Ta služi kot prva resna preizkušnja za igralce in trenerje sodelujočih ekip, obenem pa je tudi odlična promocija futsala na zelo dobro obiskani prireditvi. Ravno zaradi tega se tudi mediji radi udeležujejo tekmovanja, saj lahko iz prve roke ugotovijo s kakšnimi potenciali ekipe štartajo v prvenstvene boje.

Letos so se povabilu odzvali štirje od petih primorskih prvoligašev. Casino Safir je žal udeležbo odpovedal, zato je svojo priložnost izkoristil novopečeni prvoligaš Kix iz Ajdovščine.

Razpored tekem v športni dvorani Burja je sledeči:

Sobota 20. avgust 2011

14.00 Bronx   :  Oplast
15.00 Puntar  :  Kix
16.00 Tekma za 3. mesto
17.00 Tekma za 1. mesto

Po končanem turnirju je večerja z zabavo za vse sodelujoče v šotoru.