Ali se bo pozitivna serija nadaljevala tudi v Sevnici?

Po zmagoslavju v prejšnjem krogu na domačem igrišču Bronxe čaka nova zahtevna preizkušnja. Pot jih vodi na eno daljših gostovanj. V dvorani v Sevnici se bodo ob 20 uri pomerili z domačo ekipo.

Spomin na zadnjo tekmo v Sevnici je sila grenak. Po visoki zmagi v dvorani Burja so Bronxi Sevničanom namreč dovolili, da so jih po streljanju najstrožjih kazni izločili iz lanskega pokalnega tekmovanja.

K sreči je v današnji ekipi Škofijotov zelo malo igralcev, ki so na tej tekmi nastopili in bi se zaradi tega kaj dosti obremenjevali. Razbremenjeni kakršnega koli pritiska so naši fantje sposobni presenetiti na vsakem igrišču.

Tudi v domačem taboru letos ne kažejo tako konstantnih iger kot lansko sezono. Zmaga nad Remax Mariborom je bila sicer presenetljivo visoka, vendar na ostalih srečanjih niso bili tako zelo uspešni.

Kdo bo imel več uspeha bomo sporočili takoj po tekmi. Pozitiven rezultat bi vsekakor našim fantom dal dodatno motivacijo za tekmo sezone, ki jih čaka naslednji teden. S Kobaridom se bodo namreč udarili za nastop na finalnem turnirju letošnjega pokala