Bonifika bo gostila finale pokala. Žreb polfinalnih parov v petek na Škofijah.

Potem, ko se na marčevski termin nobena od sodelujočih ekip ni odločila oddati prijave in prevzeti nase breme organizacije finalnega turnirja je komisija razpisala nov razpis.

Tokrat so Bronxi kot edina obalna ekipa kateri se je do sedaj uspelo uvrstiti na zaključni pokalni turnir oddali prijavnico za organizacijo. Vsled najboljšim ponujenim pogojem je naš klub organizacijo tudi dobil.

Kot se za spektakel takih razsežnosti spodobi se bo le ta odvijal v največji primorski športni dvorani. Bonifika v Kopru bo tako udeležencem kot obiskovalcem nudila vrhunske pogoje in prepričani smo, da se bodo obalni ljubitelji športa pozitivno odzvali in v velikem številu podprli domačo ekipo v boju za cenjeno lovoriko.

Poleg Bronxov so se na finalni turnir uvrstili še: Casino Safir, Puntar iz Tolmina in lanski zmagovalec Litija. Žreb polfinalnih parov bo med polčasom prvenstvene tekme Bronx – Litija v petek 18. marca okoli 21 ure v športni dvorani Burja na Škofijah.

V soboto 9. aprila bosta odigrani obe polfinalni tekmi. V nedeljo 10. aprila se bosta za državnega pravaka v kategoriji U-18 pomerila Dobovec in Litija, nato pa bo sledila finalna tekma pokala Slovenije.

Številne informacije in podrobnosti vezane na organizacijo spektakla v Kopru bodo sledile v naslednjih dneh.