Bravurozna zmaga Bronxov nad Vrhniko

Bronxi so na najboljši možni način prekinili niz porazov in obenem ohranili izjemno pozitiven niz na tekmah z Vrhniko. Le ta je do sedaj naši ekipi na vseh odigranih tekmah uspela odščipniti le eno točko. Ta petek pa gostje niso bili niti blizu temu dosežku. Rumeni so vse vajeti držali trdno v svojih rokah in posledično deklasirali nasprotnika.

Začelo se je s prvim prvoligaškim zadetkom Jana Palčiča v 4 minuti. Nadaljevalo v 10 in 20 minuti, ko sta za navdušenje gledalcev poskrbela Zajc in Hrvatin in s tem postavila izzid polčasa. Že v tretji minuti nadaljevanja je Zajc dosegel še svoj drugi zadetek. Gostje so sicer v 26 minuti rezultat znižali a to je bil le še večji motiv za domače igralce. Do konca tekme je namreč Zajc dosegel še dva zadetka; skupaj štiri. V končnici sta priložnost za igro znova dobila tudi šestnajstletna Žiga Mrak Kneževič in Tilen Cupin in malo je manjkalo, da bi se slednji celo vpisal med strelce.

Bronxi so tako suvereno vknjižili nove tri prvenstvene točke. Zdaj pa je pred nami novi izziv proti istemu nasprotniku. Že v petek bo Siliko znova gostoval na Škofijah. Odigrana bo namreč prva 1/4 finalna tekma slovenskega pokala. Na Škofijah si seveda želimo marca znova v terme Olimije zato odpade vsako podcenjevanje. Naslednji petek bo potrebno zaigrati kot da sinočnje tekme sploh ne bi bilo.

Za fotografije se zahvaljujemo Dragu Perku. Ogledate pa si jih lahko v fotogaleriji.