Brez sprememb na klopi članske ekipe Bronxov

Tudi v sezoni 2017/2018 na Klopi Bronxov dvojec Krivičič in Žunič

 

Čeprav je na parkirišču pred športno dvorano Burja bistveno manj avtomobilov kot med sezono to ne pomeni, da se v notranjosti dvorane nič ne dogaja. Že skoraj mesec dni potekajo intenzivna obnovitvena dela. Veliko energije je usmerjene v organizacijo tradicionalne šagre, ki bo letos zaradi okrogle obletnice kluba še nekoliko bolj bogata kot običajno.

Istočasno pa se sestavlja tudi kadrovska križanka kluba. V tem trenutku lahko potrdimo, da na klopi Bronxov tudi v naslednji sezoni ne bo sprememb. Svoje delo bosta nadaljevala Dino Krivičič in Stanko Žunič. Rezultati prejšnje sezone kažejo, da se je med igralci in trenrjema spletla pozitivna kemija, zato bomo skušali ta trend še nadaljevati.

Uprava kluba pričakuje, da večjih pretresov ne bo niti med igralskim kadrom. Najraje bi videli, da svjo športno pot pri Bronxih nadaljujejo kar vsi igralci iz pretekle sezone. Dejstvo je sicer, da je kar nekaj zanimanja s strani klubov iz Italije, kateri si želijo naših nosilcev igre, vendar to ni nič novega. S tem pojavom se namreč Bronxi soočamo že vrsto let in upamo, da bodo tisti, ki jim “Italijani” obljubljajo med in mleko trezno pretehtali vse ponujeno preden bodo sprejeli končno odločitev. Vsekakor bomo v naslednjih dneh podrobno poročali tudi o dogajanju med igralskim kadrom.