Bronx expres švignil čez Gorico v četrtfinale pokala

Suverena uvrstitev Bronxov v četrtfinale pokala dokaz kakovosti in dobre forme rumeno modrih

Vsekakršen strah je bil odveč. Bronxi so še enkrat več dokazali, da z njimi ni šale in, da si želijo še tretjič zapored obiskati terme Olimija. Kljub temu, da sta Radišković in Mirković tekmo poškodovana spremljala s klopi, kljub temu, da je v 18 minuti bil izključen Škerlič in, da se je huje poškodoval nesrečni Nik Klinc, niti v enem trenutku ni bilo sporno kdo bo napredoval v četrtfinale.

Končni izzid 1-5 pove vse. Bronxi so tako četudi v gosteh suvereno opravili svojo nalogo in se uvrstili med osem najboljših.

Izjava trenerja in igralca Marka Hrvatina: Izkušeno smo tekmo odprli z dvema hitrima zadetkoma iz prekinitive, potem pa jo rutinirano pripeljali do konca. Pričakoval sem tako trdo moško tekmo, in tudi njihov padec, kajti vendarle je prej ali slej morala priti do izraza naša kvaliteta in dejstvo, da je kakovostna razlika med prvo in drugo futsal ligo. Vesel sem, ker so mladi in tisti, ki so imeli nekoliko manj vidno vlogo v zadnjem obdobju, spet dobili konkretno minutažo in jo zelo dobro izkoristili.