Člani za obstanek, U13 za prvaka

Pred Bronxi je eden izmed najpomembnejših vikendov te sezone. Tako v petek kot v soboto bo naš tekmec Ljutomerski Meteorplast.

V petek bodo člani v areni Bonifika na svoji zadnji domači tekmi rednega dela sezone lovili svojo prvo zmago s katero bi naredili ogromen korak k obstanku v ligi. Naši igralci so dobro razpoloženi in odločeni, da zaključijo negativni niz. Glede na mladost naše ekipe jim dodatni zagon dajejo tudi uspešne igre v ligi U19, kjer se je naša ekipa ponovno vrnila na pozicije, ko se lahko borijo za državnega prvaka

V soboto pa bodo v športni dvorani osnovne šole Koper svoj pohod k naslovu državnega prvaka nadaljevali naši najmlajši. Z gotovostjo lahko trdimo, da je polfinalni dvoboj med Bronxi in Meteorplastom praktično finale pred finalom in zmagovalec tega dvoboja najverjetnejši državni prvak. Naši rumenčki so na predhodnih tekmah dokazali, da imajo karakter svojih predhodnikov iz sezone 2018/2019 in, da lahko ponovijo njihov uspeh ter to selekcijo še drugič popeljejo do naslova državnega prvaka.

Pomemben faktor na poti do uspeha bo tudi podpora navijačev. Dejstvo, ki je še kako vidno je, da navijači Bronxov selitve kluba v Koper niso sprejeli pozitivno in, da je obisk v areni Bonifika in dvorani OŠ Koper bistveno manjši kot je to bil v dvorani Burja na Škofijah. Če kdaj je zdaj čas, da se to dejstvo spremeni. Fantje si v teh pomembnih trenutkih zaslužijo vso podporo. Koper ni daleč od Škofij, omejitev zaradi korona virusa ni več, vstopnine ni tako, da dejansko ni več izgovorov, da v petek in soboto končno ne doživimo vzdušja kot smo ga bili vajeni na Škofijah.

Za tiste iz bolj oddaljenih krajev in take, ki se kljub vsemu ne bodo odpravili v Koper pa smo pripravili direktni prenos obeh tekem.

Člansko tekmo iz arene Bonifika v petek 4. marca ob 20.30 si lahko ogledate tukaj.

1/2 finale prvenstva U13 iz dvorane OŠ Koper v soboto 5. marca ob 18.00 pa si lahko ogledate tukaj.