Bronx proti Sevnici za uvrstitev na finale pokala

Danes bo na Škofijah prva izmed dveh tekem, ki bosta odločili kdo izmed tekmecev se bo uvrstil na zaključni pokalni turnir terme Olimia. Par je zelo izenačen tako, da bomo dokončno odločitev zagotovo dočakali šele 17 januarja, ko bo v Sevnici povratna tekma, vendar je dejstvo, da bo današnja tekma tista, ki bo dala vedeti čigave možnosti so večje.

Bronxi smo pravi specialisti za pokalno tekmovanje, saj smo se finala udeležili že pet krat. Enkrat smo veliki pokal tudi osvojili. Tokrat naskakujemo že peto zaporedno uvrstitev v Podčetrtek. Tudi domače igrišče je za naše fante velika vzpodbuda, saj na njem redko prepuščamo točke nasprotnim ekipam. V kolikor bo tudi vzpodbuda s tribun prava potem se lahko nadejamo ugodnem rezultatu pred povratno tekmo.

Sevnica je za Bronxe tradicionalno neugoden nasprotnik. Povrh vsega so varovanci trenerja Jonteza v zadnjem času močno izboljšali svojo formo, saj so po katastrofalnem začetku v zadnjih dveh krogih zabeležili dve zmagi in še to obe v gosteh. Ta podatek je vsekakor dovolj alarmanten, da bodo Bronxi v tekmo pristopili maksimalno resno.

Vse pristaše rumeno modrih vabimo nocoj  ob 20.30 dvorano Burja. Več o 1/4 finalu pokala pa si lahko preberete tudi na Futsal.si.