Bronxi bodo tekmo v Nazarjah odigrali vendar z mladinsko ekipo

Seveda si mnogi mislijo, da to ni mogoče, vendar na Škofijah se ne šalijo. Nadaljevanje prvenstva v takšni ligi kakršna je, je močno vprašljivo. Odločitev o tem je le preložena na čas po zadnjem letošnjem krogu. Kakšno mnenje imajo na Obali o ligi kjer imajo prvo in zadnjo besedo sodniki in njihovi zaščitniki iz ozadja kaže dejstvo, da bodo na izredno pomembno tekmo poslali kar ekipo, ki bo v celoti sestavljena iz igralcev selekcije U21.

Dodatno je pritisk vsem, ki jim je najboljši obalni klub pri srcu dvignil ogled posnetka famozne tekme v Dobovcu. Kljub večkratnem ogledu spornih situacij nihče ni mogel ugotoviti, kaj se je sodniku podilo po glavi, da je sprejemal tako nerazumne odločitve.

Da se izživljanje na naših igralcih ne bi nadaljevalo še v Nazarjah, so se v klubu odločili, da dajo članski ekipi prosto. Mladinci, ki bodo odigrali tekmo bodo pač imeli dober trening pred nadaljevanjem prvenstva v svoji kategoriji. Upajmo le, da se delilca športne pravice ne bosta spustila na tak nivo, da bi se znašala še nad najstniki med katerimi nakateri niso niti polnoletni.