Bronxi gredo k prebujeni Sevnici

Bronxi se vnovič odpravljajo na pot. Pred njimi je še ena tekma, ko bo potrebno štartati zgodaj popoldne. Pot do Sevnice ni tako dolga koliko se zavleče, ko enkrat sestopiš z avtoceste zato med igralci ni ravno priljubljena.

Glede na dolgoletno rivalstvo pa je večina igralcev že vajena poti v mesto katero nam je prineslo veliko veselja ob vnovični vrnitvi v prvo ligo pred davnimi leti, vendar tudi veliko žalosti ob izpadu v 1/4 finala pokala pred tremi leti.

Ekipa Sevnice je v dveh krogih pokazala dva zelo različna obraza. Po katastrofi proti Tomažu v prvem krogu, so se Sevničani uspeli zbrati in v drugem krogu presenetljivo visoko ugnati Oplast iz Kobarida.

Glede na izzide tekem prvih dveh krogov je v letošnjem izenačenem prvenstvu za pričakovati več takih nihanj v igri ekip. To je potrdila tudi tekma med Bronxi in Puntarjem, ki je ravno tako vstal od mrtvih po prvem krogu in nudil zelo močan odpor rumeno modrim.

Kakorkoli že Bronxi so vodilna ekipa na lestvici in tam želijo tudi ostati. Za ta korak bo potreben vsaj remi, če ne celo zmaga v Sevnici. Oboje je vsekakor dosegljivo, saj obalna ekipa premore dovolj znanja, da doseže svoj cilj. Seveda pa je vsaka tekma zgodba zase in kako se bo odvila petkova bomo videli zvečer nekaj pred 22 uro.

sodnika na tekmi sta: Zahovič Admir in Veselič Dejan, delegat pa: Drnovšek Damjan.

Napoved kroga si lahko ogledate na povezavi.