Bronxi na druženju z društvi in pokroviteljem Marjetico Koper

V četrtek smo bili priča lepemu dogodku na čudoviti lokaciji pri vinski fontani v Marezigah. Veliki pokrovitelj družbenega dogajanja v mestni občini Koper Marjetica Koper je namreč gostila številna društva katerim pomaga pri uresničitvi njihovih projektov. Na platoju v centru Marezig se je zbrala množica sponzorirancev in s svojo prisotnostjo dokazala kako pestra je društvena in klubska dejavnost v MOK.

Marjetica Koper je dogodku dodala tudi naravovarstveno noto in v ta namen posnela promocijski spot z namenom ozaveščanja mladih pri skrbnem ravnanju z odpadki. Poleg direktorja Marjetice Janija Bačiča je navzoče pozdravil tudi župan MOK Boris Popovič. Župan je v svojem nagovoru izrazil zadovoljstvo z družbenim dogajanjem v MOK in zavezo občine, da društvom pomaga tudi v bodoče. Povdaril je predvsem dejstvo, da je in, da bo tudi v bodoče občina skrbela, da bodo društva imela kar najboljše pogoje za delo in razvoj.

Vidno vlogo na srečanju je imelo tudi naše društvo, ki je bilo med najbolj številčnimi. Sodelovanje našega društva je tako z MOK kot z vsemi njenimi službami, ki se ukvarjajo s športom in športno infrastrukturo na visoki ravni in le želimo si lahko, da bo tudi v bodoče tako. Pomembno vlogo pri izvajanju naših programov ima tudi podjetje čigar ustanovitelj je MOK; Marjetica Koper. Le to je že podprlo naše številne projekte. Poleg več aktivnosti med letom je Marjetica tudi pomemben pokrovitelj našega sodelovanja na finalu pokala terme Olimije.

Nekaj utrinkov z dogajanja v Marezigah in nekaj  fotografij pokrovitelja Marjetica Koper iz naših dejavnosti si lahko ogledate v priloženi galeriji.