Bronxi potrebujejo dodatne trenerje

FC Bronx je najbrž najhitreje rastoče športno društvo na obalno kraškem področju. Vedno bolj razvejana dejavnost odpira možnosti za sodelovanje dodatnim trenerjem in ostalem strokovnem kadru.

Bronxi se lahko pohvalijo, da so edini futsal klub v Sloveniji, ki razpolaga s celotno piramido mladinskih selekcij. Poleg šolskih krožkov in selekcije U21, ki tekmuje v 3. SFL Koper so v klubu dejavne in tekmujejo v 1 državni ligi selekcije U13, U15, U17 in U19. Enako je že dolga leta pomemben član 1 lige naša članska ekipa. Dejstvo, da so Bronxi edini med vsemi tako nogometnimi kot futsal klubi iz obalno kraškega območja, ki z vsemi uradnimi selekcijami tekmuje v 1 ligi se pozna tudi pri vpisu otrok. Medtem, ko marsikje opažajo upad priliva mladih igralcev je na Škofijah popolnoma drugače. S projektom Futsal life se je število mladih futsalerjev še povečalo, kar je za sabo potegnilo potrebo po dodatnih trenerjih.

KMN Bronx kot nosilec razvoja malega nogometa v obalno kraški regiji že leta vzpodbuja in tudi pomaga zainteresiranim pri pridobitvi uradne futsal licence ter posledično ponuja sodelovanje v kateri od številnih klubskih selekcij. Tako tudi letos pozivamo vse, ki bi jih zanimalo delo v dinamičnem, urejenem in hitro se razvijajočem klubu, da se oglasijo in tako pridobijo osnovne informacije. Vsakršne izkušnje iz futsala ali nogometa so dobrodošle niso pa pogoj za sodelovanje. Klubu so zanimivi tudi trenerji specializirani za posamezna področje kot so trenerji vratarjev, strokovnjaki za fizično pripravo in ostala področja vezana na šport.

Dodatne informacije se lahko dobijo na info@fcbronx.si in na telefonsko številko 041 338 996

Slika je simbolična