Bronxi pred najzahtevnejšo tekmo sezone

Zahtevno gostovanje v Ivančni Gorici z imperativom zmage

Pred Bronxi je najbrž najzahtevnejša tekma sezone. Redke so namreč tekme, ko je ekipa iz Škofij favorit, toda tokrat se temu dejstvu ne da uiti. Ravno ta pritisk je tisto česar nismo vajeni, zato bo zanimivo videti kako se bo ekipa nanj odzvala.

Ivančna Gorica je novinec v ligi. Za povrh vsega v letošnji sezoni ni osvojila še nobene točke. Vse to bi lahko nepoznavalce uspavalo. Dejstva pa so popolnoma drugačna. Novi prvoligaš je kot vsaka nova ekipa potreboval nekaj časa, da se je privadil na prvoligaško tekmovanje in popolnoma normalno je, da zato rezultati na začetku prvenstva niso ravno bleščeči. Vendar je pri današnjih domačinih opazen dvig forme iz kroga v krog. Prejšnji teden so bili že blizu uspeha na vročem terenu v Kobaridu in le malo sreče je zmanjkalo do velikega presenečenja.

Ne gre pozabiti, da je jedro Ivančne Gorice sestavljeno iz vrhunskih igralcev z dolgoletnimi tudi mednarodnimi izkušnjami. Dovolj je povedati, da v ekipi igrata brata Gačnik, Drobne, Čož in drugi. Vse to je garancija, da se bo njihov trend porazov prej ali slej končal.

Rumeno modri bodo storili vse kar je v njihovi moči, da domačini ne pričnejo z zbiranjem točk že danes. Dobro formo iz zadnjih dveh tekem v domači dvorani želijo Bronxi podaljšati za čim več časa in v ta koncept spada tudi boj za zmago na današnji tekmi.

Tekma v Ivančni gorici se prične ob 19.40 in z zanimanjem jo bomo spremljali v živo na uradni spletni futsal strani. Predstavitev petega kroga pa si lahko preberete v napovedniku.