Bronxi se odpravljajo na najdaljše gostovanje

Po končanem premoru zaradi priprav reprezentance v kateri Bronxi tokrat niso imeli svojih predstvanikov se nadaljujejo prvenstveni boji. Bronxi odhajajo v oddaljeni Benedikt kjer svoje domače tekme igra ekipa Slovenskih goric.

Slovenske gorice so novinec v ligi, vendar v njihovih vrstah igrajo številni igralci, ki 1. SFL zelo dobro poznajo, saj so v preteklosti nastopeli za druge štajerske prvoligaše.

V dosedaj odigranih tekmah so se goričani dobro upirali svojim nasprotnikom in pokazali, da so trda in težko premagljiva ekipa. Kljub temu so do sedaj vknjižili le tri točke in sicer na gostovanju v Nazarjah.

Bronxi so zaenkrat uspešnejši pri nabiranju točk zato si želijo nadaljevati v takem slogu. Naloga v Benediktu bo vse prej kot lahka, saj se obalna ekipa sooča s kroničnim pomanjkanjem kakovostnih igralcev. Tudi to pot jih bo kar nekaj manjkalo zaradi kartonov, poškodb in službenih obveznosti. Ne glede na to bodo tisti, ki so na pot odpotovali dali vse od sebe, da derbi z Oplastom naslednji teden dočakajo točkovno čim bolj blizu svojemu staremu rivalu.