Bronxi se še tretjič odpravljajo na tekmo v Kobarid

Na obeh tekmah v Kobaridu so Bronxi pokazali dobro igro in bili konkurenčni domačinom. Prva se je zaključila pri neodločenem rezultatu v 22 minuti zaradi vode, ki je prodrla skozi streho dvorane. Ponovljeno srečanje pa so domači dobili z minimalno prednostjo. Nekaj napak naših igralcev je bilo dovolj, da točk niso uspeli osvojiti.

Tekma na Škofijah je potekala po popolnoma drugačnem scenariju. Bronxi so nadigrali nasprotnika in dosegli visoko zmago.

Uvrstitve ekip na lestvici po odigranih dveh tretjinah so krojile razpored tretje in tako je naneslo, da morajo naši igralci znova v Kobarid. V ekipo se vrača Brozina, ki je odslužil kazen treh tekem neigranja zaradi rdečega kartona v Tolminu. Zaradi dveh rumenih kartonov pa bo tokrat počival Šarkanj.

Vsi ostali igralci so pripravljeni za igro in manjše težave, ki so se pojavljale med tednom zaradi viroz ne bi smele vplivati na njihov nastop. Novinec Mihelič ima pravico nastopa šele s februarjem mesecem, za Grželja pa se bo stroka zadnji hip odločila, če bo že tokrat debitiral v rumeno modrem dresu. V kolikor poškodba ne bo do konca sanirana bo njegov nastop prestavljen na naslednjo tekmo.

Vzdušje v ekipi je pozitivno, saj fantje že nekaj časa dokazujejo svojo kvaliteto z uspešnimi predstavami na igrišču. Glede na neobremenjenost z rezultatom bi znali Bronxi tudi tokrat pokazati všečno igro. Na tak način pa so sposobni premagati prav vsako ekipo v Slovenski ligi. Zato tudi v petek pričakujemo izenačeno srečanje, kjer naši fantje niso brez možnosti za osvojitev točk.