Bronxi sezono zaključili s tradicionalno tekmo

Na koncu se je tekma končala miroljubno z neodločenim rezultatom, vendar je temu botrovala manjša vnema ekipe trenerjev & uprave (modri) v drugem polčasu in dodatnih pet minut podaljšanja tekme.

V prvem polčasu so namreč  modri dobesedno povozili rdeče mladince in zabeležili visoko vodstvo šest proti nič. Izkušnje in še vedno solidna fizična pripravljenost sta bila dovolj, da so trenerji in uprava pokazali svojo moč in neusmiljeno polnili mrežo mladih.

V drugem delu je motivacija modrih nekoliko splahnela, mladi pa so zaigrali neprimerno boljše in začeli zadevati tudi sami. Kljub temu zmagovalec najbrž ne bi bil vprašljiv, če se sodnik Žunič ne bi odločil tekmo podaljšati za dodatnih pet minut in tako dati možnost mladim, da se izognejo porazu.

Ker rezultat konec koncev ni bil primarnega pomena, sta z remijem bili zadovoljni obe ekipi. Druženje se je iz dvorane preselilo na teraso Kocka bara, kjer so se predvsem strejši zadržali še kar nekaj časa.

Svoje mnenje o sezoni in zaključni tekmi je podal tudi Dino Krivičič; trener v mladinskem pogonu in si ga je moč prebrati v prilogi.