Bronxi so štartali

V ponedeljek ob 19 uri so Bronxi pričeli s pripravami na novo sezono. Na prvem treningu se je zbralo 20 igralcev mešane člansko mladinske selekcije. Uvodno besedo je imel predsednik kluba, ki je pozdravil vse prisotne in predstavil načrte za prihodnost.

Novosti je precej, izvajale pa se bodo postopoma v sklopu štiri letnega načrta s katerim je vodstvo kluba začrtalo delovanje v tem obdobju. Več o novostih bomo poročali ob naslednji priložnosti.

Igralski kader je takorekoč enak tistemu, ki je zaključil zadnjo sezono. Razen Ramiča, ki bo srečo poiskusil v tujini so vsi ostali igralci ostali v klubu. To pa je dobra osnova za nadaljnje delo in doseganje načrtovanih ciljev. V kratkem pa se obeta tudi nekaj novosti.

Bistvena sprememba se je zgodila na klopi. Trenerski tandem sicer ostaja isti vendar so se spremenile njune pristojnosti. Vlogo najbolj odgovorne osebe za delo z ekipo je prevzel Dino Krivičič. Prej prvi trener Stanko Žunič pa bo odslej pomočnik. Spremembi so botrovale objektivne okoliščine in oba udeležena sta se s spremembo strinjala.

Bronxi bodo ta teden trenirali vsak dan. V soboto bo dan za počitek, v nedeljo pa že prve tekme. Na tradicionalnem turnirju na Škofijah bodo sodelovali: domači Bronx, Puntar, Kix in povratanik v prvo hrvaško futsal ligo; Podpičan.