Bronxi so svojo dobro formo potrdili tudi vTolminu

V ekipi, ki se je odpravila v Tolmin ni bilo kaznovanih Hrvatina in Brusa, odsotnega Šarkanja in poškodovanih Mira Stampferja in Suhopoljca. V kadru sta po dolgotrajnih poškodbah znova bila Šmon in Zeko. Ekipo pa sta dopolnila mladinca Peroša in Berisha. Med tekmo sta bila izključena Osojnik in Brozina, znova pa sta se poškodovala Šmon in Ramič.

Kljub vsemu so Bronxi prikazali odlično igro in dolgo časa imeli celo zmago v svojih nogah. Tokrat je blestel Kapun kateri je dosegel dva zadetka in enega nastavil. Odlično pa so mu sledili še tista peščica, ki jih je ostala na igrišču sposobnih za igro.

Domači so povedli že v prvi minuti, vendar so gostje hitro izenačili in celo povedli. Tak je bil tudi rezultat polčasa.

V drugem delu je Osojnik še povečal vodstvo Bronxov, nato pa se je začela težavna pot proti zaključku tekme. Kartoni, poškodbe, zmeda na igrišču, nesrečna poteza našega vratarja in dve desetmetrovki za domače. Vse to je pripeljalo do tega, da so domači v zadnji minuti povedli s štiri proti tri.

Tokrat Bronxi niso želeli potovati na Škofije praznih rok in osem sekund pred koncem srečanja je Kapun po podaji Franetiča zadel za izenačenje. S tem pa tekma še ni bila končana. Naši igralci so še enkrat odvzeli žogo nasprotniku in Ramič je še zadnjič s strelom mimo vrat zapretil za še eno v vrsti preobratov do katerega pa vendar ni prišlo.

V tekmi, ki je in še bo dvigala veliko prahu se je naša ekipa izkazala kot že dolgo ne zato si vsi prisotni zaslužijo pohvale. Cena za osvojeno točko je bila sicer velika a upajmo, da bodo odgovorni na zvezi ravnali razsodno in ne bodo pretiravali s kaznimi, saj dejansko stanje na igrišču ni bilo tako kot bi si lahko mislili glede na število podeljenih kartonov.

Za fotografije gre zahvala g. Julijan Dragu iz KMN Puntarja