Bronxi so tudi uradno zaključili sezono.

Številni člani in simpatizerji kluba so se v petek in soboto poslovili od tekmovalnega leta 2014/2015. Za igralce je nastopil čas počitnic za trenerje in upravo kluba pa čas priprav na novo sezono.

V petek se je odvil prvi del zaključka. Srečali so se člani, mladinci, trenerji in člani uprave kluba. Tradicionalno tekmo med igralci in ostalimi prisotnimi so dobili igralci. Prvi polčas so se jim uprava in trenerji dobro upirali v drugem pa so jim pošle moči in znage so se veselili igralci članske in mladinske ekipe. Po tekmi je sledilo druženje ob gastronomskih dobrotah iz mesnice Markežič Škofije.

V soboto je bil na vrsti drugi del zaključka. Zbrali so se igralci selekcij U13, U15 in U19, njihovi trenerji in kar precej staršev. Otroci so se na igrišču najprej pomerili med sabo nato pa še vsaka selekcija proti ekipi, ki so jo sestavljali starši. Smeha na tekmah ni manjkalo rezultat pa ni bil pomemben. Ko so se nekoliko okrepčali so otroci nadaljevali z igro, starejši del pa je užival ob kramljanju in kalamarih, ki nam jih je zrihtala Sanja.