Bronxi suvereno premagali Velike Lašče

Tokrat so Bronxi prinesli tri nove točke še iz Velikih Lašč in dokazali, da se vedo spopasti tudi z vlogo favorita. V tekmo katero so dobesedno morali dobiti so vstopili temu primerno.

Takoj so tekmecem dali vedeti, da so boljša ekipa in, da si želijo te tri točke odpeljati s sabo na Obalo. Že v osmi minuti srečanja so Bronxi vodili s tri proti nič. Strelci so bili Radiškovič, Zajc in Kapun.

Sledilo je obdobje igre v katerem so gostje kontrolirali potek tekme, kljub temu pa so tudi domačini uspeli zadeti. Edini zadetek v prvem polčasu so dosegli tik pred njegovim zaključkom.

Začetek drugega dela igre je nakazal, da bi se zadeve na igrišču utegnile zaplesti. Domačini so namreč dosegli še en zadetek in se približali le na gol zaostanka. Vendar se Bronxi niso pustili zmesti in v dobrih štirih minutah so domačinom nasuli nove tri zadetke. Strelske vaje je ponovila ista trojica kot pri prvem trojčku.

Begič je s svojim drugim zadetkom še enkrat rezultat malenkostno znižal a mu je istočasno opdgovoril Mirkovič z novim zadetkom v domači mreži. Končni rezultat tako ni prikaz videnega na igrišču, saj so domači visok poraz nekoliko ublažili v sami končnici tekme, ko Bronxom ni bilo več potrebno igrati s polno močjo, saj je bil zmagovalec že prej odločen.

Bronxi so z novo zmago ubili dve muhi na en mah. Močno so se oddaljili od mest, ki vodijo v boj za obstanek, obenem pa so se povsem približali vodilni trojici, kar daje dobre obete za nadaljevanje prvenstva in četrtfinalno pokalno tekmo s Sevnico, ki bo v petek na Škofijah