Bronxi že danes na finale pokala

Operacija finale pokala se za Bronxe pričenja že danes. Celotna ekipa in kakih 40 navijačev bo namreč v Podčetrtek pripotovala že dan pred tekmo. Igralci se bodo tako v miru pripravili in spočiti dočakali odločilno srečanje proti Mariboru. Navijači pa bodo testirali blagodejne učinke termalne vode in gastronomsko ponudbo okoliških ponudnikov. Ker se pričakuje, da bo nekaj podpornikov rumeno modrih pripotovalo tudi na dan tekme se zna zgoditi, da bo tokratna udeležba celo najbolj množična od vseh do sedaj. Tudi to pove kakšno podporo imajo naši igralci med navijači, čeprav nimajo realnih možnosti za napredovanje.

Celotna javnost, ki pričakuje finalno tekmo med Mariborom in Dobovcem bo za to vseeno morala malo počakati. Šele v soboto nekaj po 21 uri bo jasno kdo sta ekipi, ki bosta tam dejansko nastopili. Bronxi se zavedajo kakovosti nasprotne ekipe, vendar tudi tega, da bodo drago prodali svojo kožo. Favoriti namreč ne zmagujejo vedno, še posebej v pokalu ne.

Želimo si le, da našo ne ravno številčno ekipo zaobidejo poškodbe in bolezni. Za ostalo bodo poskrbeli fanatična borbenost in nepopustljivost naših igralcev.

Kdor ne bo v Olimiah si lahko tekmo ogleda na www.nzs.si. Nedeljski finale ob 19.15 pa na TV Sport Klub 1.