Bronxi zmagovalci futsal pokala Terme Olimie

Fenomenalni Bronxi podprti z maloštevilno a zato glasno skupino navijačev so presenetili vse poznavalce futsala in osvojili prvi pokalni naslov v klubski zgodovini.

V polfinalu so Bronxi z zadetkom v zadnji sekundi srečanja premagali Oplast. Izreden karakter je ekipa pokazala že med tekmo, ko je dva krat ulovila dva zadetka prednosti svojih nasprotnikov.

Iz tira naših fantov ni vrgla niti velika napaka sodnika kateri je razveljavil čisti zadetek Radiškoviču. Nagrada za trud je prišla prav v zadnji sekundi srečanja, ko je podajo Grželja Hrvatin spremenil v zmagoviti zadetek.

Tudi drugi polfinalni dvoboj je dal presenetljivega zmagovalca. Po 40 minutnem boju sta bila Dobovec in Litija izenačena. Pri streljanju najstrožjih kazni je bil uspešnejši domači Dobovec s čimer je zelo razveselil svoje številne pristaše.

Finale za zgodovino kluba iz Škofije je nekaj negotovosti prinesel le v začetni fazi srečanja. Dobovec je namreč povedel v 20 sekundi tekme. Že v tretji minuti je Grželj izid poravnal, Radiškovič je nekoliko kasneje popeljal Bronxe v vodstvo, Zajc pa je z dvema zadetkoma v pičli minuti nasprotnika dotolkel.

Domačini so sicer venomer grozili vendar zaostanka niso uspeli znižati na manj kot dva zadetka. Takoj, ko so domači zadeli so Bronxi svoje vodstvo zopet povišali in varno pripeljali tekmo do konca. Strelca do konca tekme sta bila še Kapun in Suhopoljac.

Zasluženo slavje se je lahko pričelo in Bronxi so si skupaj s svojimi navijači znali dati duška. Kako je vse skupaj izgledalo si lahko ogledate na tej povezavi.