Bronxov sponzorski večer v restavraciji Al Mulin

Za nami je še en odmeven projekt, ki bo zagotovo ostal zapisan kot nekaj novega in inovativnega v našem delovanju. Uspeli smo namreč izpeljati Bronxov sponzorski večer na katerem se je zbralo skoraj 100 oseb. V idilični ambient vrhunske restavracije Al Mulin v bližini Škofij smo namreč povabili naše pokrovitelje, poslovne partnerje in podpornike ter jim ob izbrani hrani in pijači izrazili zahvalo za podporo in predstavili načrte za bodočnost.

Ko so se povabljenci zbrali je sledil krajši program. Najprej je vse navzoče nagovoril podpredsednik kluba Sandi Cupač kateri je tudi vodil program.

Sledil je govor predsednika Željka Staniča. V svojem nagovoru se je predsednik zahvalil vsem podpornikom in orisal kaj vse je bilo z njihovo pomočjo storjenega do sedaj in kakšni so načrti za bodočnost. Na kratko je gostom tudi pojasnil vlogo futsala v nacionalni in mednarodni športni sferi.

Naslednja je bila na vrsti predstavitev projekta Futsal life, katerega je pojasnil vodja tega projekta Goran Stanič. Navzoči so z navdušenjem spremljali oris napredka naših igralcev vključenih v ta projekt.

Na koncu je vse navzoče preko video konference iz Lugana pozdravil tudi naš ambasador in boter mladinskih selekcij Domen Črnigoj.

Po končanem uradnem programu so sledile zahvale in obdarovanja pokroviteljev tega prelepega večera. Da se je Bronxov sponzorski večer lahko izpeljal v taki obliki je seveda največja zasluga pokrovitelja in gostitelja restavracije Al Mulin in družine Tomazin. Za vrhunska vina in penine pa je poskrbela največja istrska klet: Vinakoper.

Tekom celotnega večera je za prelepo mediteransko vzdušje skrbela klapa Solinar. Po večerji je sledil neformalni del in pogovori med navzočimi, kjer je bilo moč slišati obilo pohval na delo v našem klubu.

Zahvaljujemo se vsem prisotnim, da so bili del tega čudovitega večera. Po takem dogodku smo še bolj prepričani, da bo Bronxova zgodba nadaljevala svojo pot po zarisanih smernicah ter, da bo še nadalje tako uspešna.