Bronxovi kadeti pred jesenskim naslovom

Krog pred zaključkom jesenskega dela prvenstva Bronxovi kadeti prvi brez izgubljene točke

Mladi Bronxi iz selekcije U17 so dobili še tretji derbi prvega dela sezone. Po Dobrepolju in Stripyju je padla še Vrhnika. Do zaključka jesenskega dela prvenstva je preostalo le še gostovanje pri Ivančni Gorici. Na petih tekmah so rumeno modri, kateri zadnje čase pogosto nastopajo tudi v sinje modri opremi zabeležili pet zmag.

V petek si je skoraj 100 obiskovalcev v športni dvorani Burja ogledalo izredno napeto tekmo z vrstniki iz Vrhnike. Gostje so se pokazali kot izredno homogena ekipa in so domačim povzročili nemalo preglavic. Kljub dvakratnem zaostanku so domači na koncu tekmo spreobrnili v svojo korist in tako razveselili sebe, svoje trenerje in zveste navijače.

Velja omeniti, da je ob odsotnosti Miklavca v domačih vratih debitiral šele 13 letni Andrej Baruca; zagotovo eden boljših mladih vratarjev v državi. V drugem polčasu je njegovo vlogo odlično prevzel Rok Šturman še lani standardni član te selekcije, ki se trenutno bolj posveča velikemu nogometu.

Uspešne igre kadetov niso presenečenje, saj je že nekaj let jasno, da je to ena najbolj nadarjenih futsal generacij v državi. Nekoliko preseneča le dejstvo, da so že letos tako uspešni, saj so večinoma vhodni letnik 2002 in posledično ena mlajših ekip v ligi.

Nič za to. Dokler traja naj uživajo, mi pa bomo uživali skupaj z njimi. Več tekmovanju si lahko preberete na tej povezavi