Čeprav članske tekme ni bilo je za našim klubom pester konec tedna

Zaradi že znanih težav ekipe iz Celja je članska selekcija ostala brez načrtovane prvenstvene tekme. Trenerja Stanič in Bastjančič sta zaradi tega v petek opravila z igralci lažji trening. Ta teden pa se bodo nadaljevale priprave na prvo prvenstveno tekmo v tem letu. V petek bo v domači dvorani gostovala vedno neugodna ekipa iz Dobovca.
Veterani našega kluba so v Obalni ligi zabeležili novo zmago in se utrdili na 4. mestu prvenstvene lestvice. Tokrat so orožje položili vrstniki iz Policijskega športnega društva Obala. Dobro igro sta z zadetkoma kronala Kučinič v prvem in Starman v drugem polčasu. Prvenstvo se bo nadaljevalo 6. marca in Bronxi bodo znova skušali doseči uvrstitev na eno od prvih treh mest.
Mladinska ekipa Mega Bronx je v ligi MNZ Koper po ogorčenem boju pramagala Caffe Moak z izidom 2 proti 1. S tremi točkami so se naši osemnajstletniki končno premaknili z zadnjega mesta na lestvici, kar bo za te fante vsekakor dobrodošla pozitivna motivacija. Tudi v ligi MNZ Koper sledi premor zaradi šolskih počitnic.
Popoldan so uspešen konec tedna zaključili starejši mladinci, ki tekmujejo v državni ligi U21. Čeprav jim ni uspelo osvojiti prve zmage so pokazali viden napredek v igri, ki obeta tudi boljše rezultate do konca tekmovanja. Mladi Bronxi so proti Casino Safirju povedli z 2 proti 0 a so jih gostje uspeli ujeti. Domači so še enkrat povedli vendar so gostje s tvegano igro z vratarjem v polju le uspeli rezultat zasluženo izenačiti na 3 proti 3.
Naslednja tekma U21 sledi v nedeljo pri sosedih v Izoli.