Četrta zaporedna zmaga za zaključek sezone

Čeprav sta ekipi nastopili nekoliko oslabljeni to ni bistveno vplivalo na kakovost tekme. Igralci obeh ekip so si želeli zmage in to je bilo videti tudi na igrišču. Dolgo časa sta izvrstna vratarja Tedeško in Kurinčič uspevala krotiti nevarne strele igralcev nasprotnih ekip. Kljub številnim priložnostim na obeh straneh se mreža ni zatresla do 16 minute.

Takrat pa je Grželj uspel izigrati gostujočo obrambo z odlično globinsko podajo katero je Ninkovič zaključil z zadetkom. To je bil tudi edini zadetek v prvem polčasu.

V drugem delu je bila igra še bolj živahna.  Puntarji so hitro rezultat izenačili. Pokritega Tedeška je premagal Širok. Bronxi so takoj odgovorili. Lepo podajo Hrvatina je v mrežo potisnil Mirkovič. V nadaljevanju so imeli domači kar tri stoodstotne priložnosti. Mirkovič, Šmon in Zajc so se znašli iz oči v oči s Kurinčičem, kateri je vselej bil zmagovalec dvoboja. Tudi Puntarji so nekajkrat ogrozili Tedeška, vendar je tudi on pokazal izvrstno formo, enkrat pa je vratnica rešila domačo ekipo.

Bronxi so svoje vodstvo povišali preko Šmona nato pa je četrti zadetek zabil Grželj. Gostje so takoj poiskusili z vratarjem v polju in ta poteza se jim je tudi obrestovala. Domači so pozabili na Laharnarja kateremu iz bližine ni bilo težko zadeti. V nadaljevanju so domači bolje postavili obrambo in gostje niso mogli več prihajati v priložnosti. Dobra obramba je botrovala odvzeti žogi katero je Šmon preko celega igrišča pospravil v gostujočo mrežo.

Do konca tekme smo videli še po en kazenski strel zaradi akumuliranih prekrškov na vsaki strani, vendar izvajalca Uršič za Puntar in Zajc za Bronx nista bila dovolj natančna, da bi povzročila spremembo rezultata.

Bronxi so sezono zaključili s četrto zaporedno zmago, kar pomeni, da so v zadnjih štirih krogih osvojili enako število točk kot v vseh 17 pred tem. To dovolj zgovorno priča kako velik potencial se je skrival v tej ekipi. Žal je do prebujenja prišlo prepozno, da bi lahko konkurirali za play off a vendarle še dovolj zgodaj, da ni postal ogrožen obstanek v ligi.