Člani čakajo tekmeca, kadeti z Miklavžom, mladinci za finale

Tudi ta konec tedna prinaša pestro futsal dogajanje v dvorani Burja na Škofijah. Čeprav še ne bomo videli članskega dvoboja za končno tretje mesto bosta zelo zanimivi tudi tekmi v soboto in nedeljo.

Medtem, ko so Bronxi svojo serijo tekem z Dobovcem zaključili prejšnji teden se je dvoboj med Litijo in Vrhniko zavlekel tako, da bomo ta petek lahko z zanimanjem spremljali odločilno peto tekmo v Litiji, ki bo dala potnika v veliki finale ter tudi nasprotnika naši ekipi v boju za končno tretje mesto. Prva tekma za bronaste kolajne bo 28 maja, druga pa 4 junija.

V soboto ob 16 uri se bodo po več kot sedmih mesecih v domači dvorani predstavili tudi naši kadeti. V goste prihaja zelo močna ekipa Miklavža iz Maribora. Glede na zelo skrajšano prvenstvo naše možnosti za visoko uvrstitev niso ravno velike zato smo se v klubu odločili, da omogočimo igranje kar najširšem naboru igralcev, da imajo fantje vsaj nekaj od sezone. Tako bodo v postavi tudi igralci iz selekcije U15 za katero se je kot kaže letošnja sezona že zaključila. Ne glede na to naši fantje ne bodo vrgli puške v koruzo že pred tekmo ampak se bodo po najboljših močeh borili za čim boljši rezultat.

Prava poslastica pa se obeta v nedeljo, ko se bosta ravno tako ob 16 uri za uvrstitev v veliki finale mladinskega državnega prvenstva pomerila domača ekipa in Litija. Čeprav so gostje favoriti tega dvoboja, saj premorejo mnogo igralcev, ki so vsaj leto dni starejši od naših, se bodo Bronxi zagotovo potrudili, da zagrenijo življenje najtrofejnejšemu slovenskemu futsal klubu. Zagotovo se obeta tekma na nivoju članske lige, zato si jo bo veljalo ogledati v prenosu v živo na tej povezavi. Povratna in obenem odločilna tekma bo čez teden dni v Litiji.