Člani danes v Novo Gorico po četrtfinale pokala

Bronxi proti vodilni ekipi 2 SFL za napredovanje v pokalu

Danes se pričenja tudi letošnje pokalno tekmovanje. V osmini finala se igra le ena tekma. Če žreb ne določi drugače je domačin le te ekipa, ki nastopa v nižjem rangu tekmovanja. Tako se bodo v ponovitvi lanskega polfinala Bronxi pomerili v novogoriškem balonu z ekipo Gorice, ki trenutno brez izgubljene točke vodi v drugoligaškem tekmovanju.

Ne glede na razliko v nivoju tekmovanja ne moremo reči, da je katerakoli od ekip favorit na današnji tekmi. Če bi obstajalo še povratno srečanje potem bi to zagotovo bil prvoligaš, v eni tekmi pa se lahko zgodi marsikatero presenečenje. Tega se Bronxi zelo dobro zavedajo.

Kljub temu, da ekipo Gorice tvorijo številni prekaljeni mački futsala se rumeno modri nimajo česa bati. Forma obalne ekipe je dobra, pritiska nad igralci pa kljub velikemu vložku ni. Vsi vemo, da si želimo priti v Olimije, vendar se svet ne bo podrl tudi če se bo zgodba na parketu iztekla drugače.

Tekma v Gorici se prične ob 20.30. Spremljate jo lahko preko rezultatov v živo na Futsal.si. Več o pokalnem tekmovanju pa si lahko preberete tudi na tej povezavi.