Člani in mladinci se bodo ta konec tedna podali v boj za prvenstvene točke

V zadnjih treh krogih rednega dela prvenstva se bodo Bronxi doma pomerili s konkurentoma za obstanek Sevnico in Ptujem ter v gosteh z Litijo, ki bo v play off štartala iz najboljše pozicije.
Glede na dejstvo, da so pozicije ekip, ki se bodo borile za prvaka oziroma za obstanek že znane, omenjene tekme nimajo večjega pomena za uvrstitev na lestvici. Ravno zaradi tega pa lahko upamo na odprta srečanja kjer bodo gledalci nedvomno prišli na svoj račun.
V petek bodo domači proti ekipi Sevnice zaigrali z večino igralcev na katere lahko trenerski tandem Stanič & Bastjančič računa. Manjkal bo sicer Brozina kateri mora prisilno počivati zaradi parnih rumenih kartonov, zato pa je z zdravstvenimi težavami dobro opravil Kranjec, kateri bo znova konkuriral mlademu Tedešku za pozicijo prvega vratarja. Tudi prvi trener Stanič Goran bo še to tekmo spremljal s tribun, saj mora odslužiti nikomur razumljivo kazen s tekme proti Izoli.
Vstop na tekmo bo tokrat prost, zato vabljeni vsi pristaši Bronxov na prijeten večer v Športno dvorano na Škofije.
Naši mladinci bodo v nedeljo ob 15 uri znova naskakovali prve tri prvenstvene točke v ligi U-21. Žal se je mladim Bronxom že večkrat primerilo, da jim je zelo malo zmanjkalo do toliko željene zmage. Glede na njihovo mladost in zagnano delo na treningih se bo nedvomno sreča enkrat nagnila tudi na njihovo stran, zato bo zanimivo videti ali bomo tega veselja mogoče deležni že to nedeljo.