Člani poraženi na Vrhniki. Danes in jutri pa kar 5 tekem naših mlajših selekcij

Še ena tradicija je zrušena. Prvič v zgodovini medsebojnih srečanj so Bronxi klonili proti Siliku. Kljub zasluženi domači zmagi lahko zatrdimo, da poraz Bronxov ni bil potreben. Vse preveč napak, ki so posledica tako objektivnih kot subjektivnih razlogov, se rumeno modrim dogaja zadnje čase. Svoje pa je zagotovo dodala tudi dolga pavza brez tekem in slaba prisotnost igralcev na treningih v tem času. Razlogi so različni vendar bo potrebno kmalu stopiti skupaj v kolikor ne želimo zabresti v nevarne vode.

V trdi in borbeni tekmi so imeli Bronxi svoje trenutke, ko bi lahko odločili tekmo predvsem v prvem polčasu. Videli smo dve vratnici: Bojkič za Bronxe in Popovič za domače. Tri krat so se Bronxi; 1 x Lazarevič in 2 x Klinc znašli sami pred domačim vratarjem a ga niso premagali. V 16 minuti pa so rumeni zasluženo povedli z zadetkom Kolarja. Žal pa smo nato spremljali tisto kar smo že večkrat videli. Takoj po doseženem zadetku padec koncentracije in izenačenje domačih tik pred polčasom, nato pa še vodstvo že v prvi minuti nadaljevanja. Kmalu so domači zadeli še v tretje tako, da so zmedli Bronxe z njihovo standardno igro z vratarjem. Škofijoti so odgovorili z isto mero. Z vratarjem so znižali rezultat z drugim zadetkom Kolarja. Žal se niz napak rumeno modrih s tem ni končal, saj je kmalu prišla nova in četrti zadetek domačih. Po drugem rumenem kartonu Lazareviča pa itak ni bilo več možnosti za nov preobrat.

Sledi izjemno zahtevno domače srečanje proti Stripyju, ki se je z visoko zmago nad Ptujem zavihtel kar na 2 mesto na lestvici. Ta tekma bo kar trenutek resnice za Bronxe, saj bi nov poraz pahnil ekipo v zelo zahtevno situacijo.

Seveda ta vikend še ni konec tekem za naš klub. Vse štiri naše mlajše selekcije bodo namreč odigrale svoje prvenstvene tekme. U13 danes in U15 jutri odhajajo v Ribnico. U17 danes in U19 jutri pa imata tekmi v dvorani Burja na Škofijah.