Člani do točke v zadnjih sekundah

Prvi krog po dolgem premoru prinesel remi Bronxov v Sevnici

Tekmam kot je bila petkova smo Bronxi v Sevnici že bili priča. Številne zgrešene priložnosti so nas že nekaj krat stale točk in približno tako je bilo tudi tokrat. Razlika je le v tem, da smo take tekme ponavadi izgubljali tokrat pa smo se le dokopali do točke.

Tekme s Sevnico ponavadi potekajo po znanem scenariju. V domači dvorani na Škofijah jih običajno premagujemo, v gosteh pa v rednem delu prvenstva večkrat izgubimo. Nasprotno pa v končnici tudi v Sevnici večinoma odigramo odlično in domačim ne damo nobenih možnosti za napredovanje. Vedno, ko izgubimo se to zgodi predvsem zaradi lastne nezbranosti in predvsem neučinkovitosti. Tudi tokratna tekma je bila ena tistih, ko nismo in nismo mogli premagati domačega vratarja. Svojo neučinkovitost je naša ekipa skušala popraviti z igro z vratarjem v polju. Napaka Hrvatina pa je prinesla nasprotno od pričakovanj. Čez celo igrišče so zadeli domači.

Drugi polčas je prinesel obleganje domačih vrat brez učinka. Ko se je zdelo, da bodo vse tri točke znova ostale domačim pa je le prišlo do izenačenja. 10 sekund pred piskom sirene je v polno zadel Radišković. Točka vsekakor ni tisto kar smo potrebovali v boju za tretje mesto, vendar je še vedno boljša kot nič. Kljub vsemu Sevnica ni naivna ekipa in mnogi so si pri njih že polomili zobe.

Delček dogajanja na igrišču si lahko ogledate na tej povezavi.