Člani v Litijo z željo po polfinalu

Danes bo odigrana še zadnja 1/4 finalna tekma letošnjega play offa 1. državne futsal lige. Medtem, ko so ostali pari svoje prve tekme odigrali že v petek je ta dvoboj bil zaradi zasedene dvorane v Litiji prestavljen. Gre za prvo srečanje med Litijo in Bronxi v boju za dve zmagi in napredovanje v polfinale. Ker bi vse kaj drugo kot napredovanje Litije bilo prvovrstno presenečenje Bronxom drugega niti ne preostane kot, da skušajo presenetiti.

Prva tekma je običajno odločilnega pomena. Zmaga Litije bi pomenila, da bi tudi v primeru poraza na povratni tekmi na Škofijah imeli v dobrem še eno tekmo v domači dvorani. Zato Bronxi nimajo dosti izbire. Morajo skušati presenetiti že danes in si omogočiti, da bi odločilna tekma bila v petek na Škofijah. Če bi jim to uspelo potem bi v petek znalo biti zelo zanimivo.

To so seveda želje rumeno modrih. Dejstvo pa je, da ima Litija izjemno kakovostno moštvo, kar so dokazali jeseni z lahko zmago v dvorani Burja. Že res, da so jim Bronxi v zadnjem krogu rednega dela vrnili z enako mero v njihovi dvorani toda vsi se zavedamo dejstva, da takrat Litijani niso igrali s popolno postavo in, da niso imeli velike motivacije, saj so že dolgo nazaj bili zacementirani na 3 mestu in jim ne zmaga ne poraz nista prinašala ničesar.

Tekma v Litiji se bo pričela ob 20.00 uri. Spremljate pa jo lahko preko aplikacije rezultati v živo na spletni strani Futsal.si.