Dan D za Bronxe. Prihaja Maribor

V petek ob 20.00 uri se za Bronxe prične odločilna tekma četrtfinala državnega futsal prvenstva. Zmaga nad Mariborom prinaša še tretjo tekmo v štajerski prestolnici, poraz pa pomeni konec sezone. Maribor je namreč zmagal na prvi tekmi in je le še zmago oddaljen od uvrstitve v polfinale.

Štajerci so izraziti favoriti. Najbolj vidni vlogi v njihovi ekipi imata junaka torkove zmage na Španijo Damir Puškar in Alen Fetič. Če k temu dodamo še legendarnega Milivoja Simeunoviča in druge okrepitve je jasno, da gre za ekipo, ki je v slovenskem prostoru nadpovprečno močna. Že zaradi tega se splača priti v ŠD Burja in si tekmo ogledati.

Toda tudi Bronxi imajo svojo računico katera pravi, da Maribor na četrti zaporedni medsebojni tekmi mora pasti. Če je pred dobrim mesecem Maribor rutinirano visoko zmagal se je kasneje situacija precej spremenila in nakazala, da imajo tudi Bronxi svojo kakovost. V polfinalu pokala smo že spremljali dokaj enakovredno tekmo. Prejšni teden v Mariboru pa so Bronxi celo dobili polčas in vse do zaključka imeli tekmo odprto. Zato je v petek možno tudi kakšno presenečenje.

Zagotovo se to tekmo izplača videti v živo zato vsi vabljeni v dvorano Burja. Tokrat je tekma ob 20.00 uri