Dan za finale in polno dvorano

Leto dni po velikem zmagoslavju selekcije U15 je znova prišel dan, ko Bronxi igramo za državnega prvaka. Veliki met je uspel naši najmlajši selekciji. Da bo dogodek prava poslastica je poskrbel tudi žreb, saj je nasprotnik naši ekipi velikan slovenskega nogometa Ljubljanska Olimpija. Naši fantje so že dosegli in tudi presegli vsa pričakovanja. Skozi šest mesecev tekmovanja so premagali vse ovire in zdaj se nahajajo pred tekmo vseh tekem. Jasno je, da je Olimpija veliki favorit vendar bodo to vlogo morali potrditi izključno na igrišču.

Ljubitelji futsala na obali so že večkrat dokazali, da imajo ta šport rad in danes je dan, ko morajo vse poti voditi v dvorano Burja na Škofije. Vzamite rumene drese in majce iz omar in pridite podpreti izjemno generacijo mladih igralcev. Naj se ob 19.30 ponovi lanski finale tudi na tribuni.

Ta vikend pa to ni edino dogajanje na Škofijah. Na sporedu sta še dve izjemno pomembni tekmi. Že danes pred finalno tekmo ob 17.30 je na sporedu derbi kadetske lige za prvaka med Bronxi in vodilno Vrhniko. Jutri ob 13.30 pa derbi lige za prvaka U15, ko na Škofijah gostuje ravno tako vodeča ekipa lige Extrem.

Vabljeni tudi na ti dve tekmi, saj se tudi na njih odloča o prvaku, ki bo znan v mesecu maju.