Danes derbi med Bronxi in Litijo

Danes se na Škofijah obeta pravi tradicionalni derbi dveh ekip, ki krojita usodo 1. SFL že vrsto let. Za Bronxe bo to tretja domača tekma. Glede na dejstvo, da so rumeno modri prvi dve tekmi v dvorani Burja odločili v svojo korist so tudi tokrat pričakovanja visoka. Bo pa pot do tako željene zmage mnogo težja, saj tokrat v goste prihaja najtrofejnejša slovenska futsal ekipa, polna izjemnih igralcev, katerim se je ravno prejšnji teden po poškodbi znova pridružil tudi kapetan Gašper Vrhovec.

Medtem, ko so Litijani svojo ekipo ravno skompletirali pa bo pri Bronxi manjkal zagotovo vratar Alen Mordej, ki je v prejšnjem krogu prejel rdeči karton in bo tako pavziral obe domači tekmi; tako nocoj z Litijo kot naslednji teden, ko na Škofije prihaja Dobovec. Ne dvomimo, da bo Andreas Skutelj tako kot v 1 krogu proti Oplastu znova dokazal, da je vrhunski vratar in opravil svoje delo na visokem nivoju.

Vsekakor se obeta še ena zanimiva in napeta tekma zato vabimo vse navijače, da pridejo nocoj v dvorano Burja na Škofijah.

Več o 5 krogu 1. SFL si lahko preberete v napovedniku.