Danes kar pet tekem mlajših selekcij

Obeta se pestra nedelja za naše mlajše selekcije. Edina, ki ta konec tedna nima tekme je selekcija U17, ki je po razporedu prosta. Vsi ostali pa igrajo danes. Najmlajši iz selekcije U13 so se že zgodaj zjutraj odpravili v Logatec kjer jih čakajo kar tri tekme. Pomerili se bodo z ekipami: Dlan Logatec, NK Ribnica B in Olimpija Ljubljana B. Ob dobrem dnevu naših igralcev si lahko obetamo maksimalen izkupiček devetih točk in skok prosti vrhu lestvice.

Točno ob poldan se v Velike Lašče odpravlja selekcija U15. V tamkajšnji športni dvorani se bodo pomerili z ekipo Dobrepolje. tudi na tej tekmi so naši fantje rahli favoriti zato bi se kaj lahko veselili nove zmage.

Zvečer pa se obeta veliki derbi v mladinski kategoriji. Naši fantje, ki trenutno zasedajo drugo mesto se bodo v Vrhniki pomerili z vodečo ekipo lige Siliko. Na tem srečanju Bronxi zagotovo niso favoriti vendar lahko presenetijo. To so že dokazali v Škofji Loki. Vsekakor je lepo že to, da je naša mlada ekipa sploh prišla v pozicijo, da se po skoraj polovici prvenstva bori za vrh lestvice. O današnjih izzidih bomo še izčrpno poročali.