Danes na Škofijah druga tekma polfinala

Po krajšem premoru povzročenim z nastopom ekipe Dobovca na finalnem turnirju lige prvakov v Zadru se nadaljuje polfinalna serija tekem med Bronxi in Dobovcem. Gostje, ki so že ob žrebu bili veliki favoriti tega dvoboja, po zmagi na domačem igrišču vodijo v 1-0. V finale bo napredovala ekipa, ki bo prva zbrala tri zmage.

Že izjemno uspešen nastop Dobovca v ligi prvakov, kjer se je brez glavnega nosilca igre Kristjana Čujca enakovredno kosal s slavno Barcelono pove dovolj o kakovosti njihove ekipe. Obenem pa pokaže, da tudi poraza, ki ju je Bronx doživel na prvi tekmi polfinala državnega prvenstva in četrtfinala pokalnega tekmovanja sploh nista tako visoka, kot na prvi pogled izgledata. Razlika v kakovosti zasedb je pač trenutno prevelika, da bi bilo realno računati na super presenečenje in izločitev državnih prvakov. Poleg tega je kader Bronxov ravno na najtežjih tekmah sezone še dodatno osiromašen zaradi številnih poškodb, ki so doletele rumeno modro zasedbo.

Cilj Bronxov je kljub vsem težavam iz tekme v tekmo izboljšati svojo igro in nuditi kar najboljši odpor črno belim, ter se skozi zahtevne tekme pripraviti na nadaljevanje sezone, kjer je realno pričakovati boj za končno tretje mesto. Bolj kot sam rezultat se je trenutno pomembno izogniti novim poškodbam in kartonom, katerih se je skozi sezono tudi nabralo že kar nekaj.

Tudi današnjo tekmo si bo moč ogledati v direktnem prenosu na tej povezavi.