Danes pomembna tekma za točke in za Krisa

Danes Bronxi nadaljujejo državno prvenstvo z novo tekmo v domači dvorani. Kot smo že objavili bo poleg boja za točke, danes še pomembnejši boj za mlado življenje, zato se bodo na vseh treh vhodih v dvorano zbirali prostovoljni prispevki za malega Krisa. Naj bo to še en razlog več, da se obiskovalci v čim večjem številu odpravite na tekmo in donirate sredstva po svojih močeh.

Ekipi sta trenutno na lestvici poravnani s tremi osvojenimi točkami. Če Bronxi poleg zmage v 1 krogu druge priložnosti niti niso imeli, saj so zavoljo izstopa Maribora iz lige v drugem krogu počivali, so igralci Sevnice kar dva krat presenetili. Prvič pozitivno, ko so premagali Litijo, nato pa negativno, ko so v domači dvorani presenetljivo izgubili z novincem v ligi Ptujem.

Zato tudi na današnjem obračunu tako kot vedno v zgodovini dvobojev med Bronxi in Sevnico lahko pričakujemo težko in zanimivo tekmo, kjer so možni prav vsi izzidi. Zagotovo si rumeno modri želijo zmage na domačem igrišču in bodo storili vse, da do nje tudi pridejo. Pomlajeni ekipi bi dobro del še en pozitiven rezultat, ki bi ji dvignil samozavest pred naslednjimi tekmami. Zato je podpora občinstva še toliko bolj pomembna.

Več o tretjem krogu 1. SFL pa na Futsal.si