Danes se odloča o potniku v terme Olimia

Nocoj je na Vrhniki na sporedu prvi vrhunec sezone za našo člansko ekipo. Skupni zmagovalec dvoboja med Bronxi in Vrhniko se bo namreč uvrstil na zaključni turnir slovenskega futsal pokala, ki bo na začetku meseca marca v termah Olimia. Bronxi smo zadnja leta stalni udeleženci zaključnega turnirja, kar je zagotovo dobra popotnica tudi za nocojšnje srečanje. Izkušnje v tekmah na izpadanje zagotovo dobro pridejo.

Prednost naše ekipe znaša dva zadetka; 4-2 je bil namreč rezultat na prvi tekmi. Prednost res ni visoka vendar je kljub temu pomembna. Našim igralcem namreč dvorana na Vrhniki zelo ustreza, saj v njej sploh še niso bili poraženi. Zato smo prepričani, da se bodo naši fantje tudi tokrat izkazali in še četrtič zapored razveselili svoje navijače z darilom v obliki dvodnevnega namakanja v termah Olimia.

Glede na dejstvo, da Vrhnika ni daleč vabimo vse naše privržence, da si tekmo, ki se bo pričela ob 20.30 ogledajo v živo. Kdor si tega ne bo mogel privoščiti pa lahko spremlja rezultat na povezavi Futsal.si.