Danes slavnostna otvoritev Summer Futsal Festivala. Gostje: Flipcapris in župan MOK Boris Popovič

Po treh izjemnih tekmovalnih dneh je prišel trenutek, ko bomo tudi uradno odprli 1. Summer futsal Fest Koper 2018. Svečana otvoritev festivala bo danes ob 18.00 uri v športni dvorani Burja na Škofijah. Danes sicer nastopa starostna skupina U15. Njihove tekme se pričnejo ob 14.30. Tekmovalni del bo 18 uri za nekaj minut prekinjen. Organizator bo takrat izpeljal uradno otvoritev festivala na katerem bodo nastopile kar 103 ekipe.

Da bo otvoritveni program zanimiv in barvit bodo poskrbele plesalke gimnastičnega društva FlipCapris. Prvič po povratku z evropskega prvenstva bomo imeli priložnost videti skupino, ki je osvojila 3 in 4 mesto v skupinskem pom in cheer plesu v mladinski kategoriji. Njihov nastop je vedno prava paša za oči zato si ga velja ogledati.

Da je Summer Futsal Fest izjemen dogodek širšega pomena potrjuje tudi podpora, ki jo je prejel s strani MOK. Naša občina, ki je znana kot očina, ki daje športu velik pomen je prepoznala pomembnost našega dogodka, zato se bo otvoritve udeležil tudi župan MOK gospod Boris Popovič, ki bo festival tudi uradno odprl.

Vabljeni na otvoritev in k ogledu izjemno zanimivih tekem. Tudi za ljubitelje svetovnega prvenstva v nogometu bo poskrbljeno z možnostjo ogleda tekme na terasi lokala.