Derbi mladinske lige na Škofijah

To nedeljo se v dvorani Burja obeta izjemno zanimiv futsal popoldan. Ob 13.30 je na sporedu 13 krog lige U15 v katerem Bronxi gostijo ekipo Dobrepolje. Tekma je zelo pomembna, saj boj za uvrstitev na prva tri mesta, ki vodijo v končnico za prvaka še ni zaključen. Bronxom sicer dobro kaže, zmaga na tekmi z Dobrepoljem pa bi najbrž tudi teoretično potrdila to dejstvo.

Tekma selekcij U15 bo odličen uvod v nadaljevanje popoldneva, ko je na vrsti še derbi slovenske mladinske futsal lige med drugouvrščenimi Bronxi in tretjim Stripyjem iz Škofje loke. Ne gre pozabiti dejstva, da je Stripy aktualni državni prvak v tej kategoriji. Še bolj pa je pohvalno, da so naši fantje v enem letu toliko napredovali, da so trenutno na lestvici celo pred državnim prvakom. Velja se spomniti tudi prve tekme, ki je bila odigrana jeseni v Škofji Loki. Končni rezultat srečanja je namreč bil kar 7-7, kar zagotavlja pravi derbi tudi to nedeljo na Škofijah. Sama tekma sicer še ne bo odločilno vplivala na končno razvrstitev ekip na lestvici, je pa v boju za prva tri mesta, ki vodijo v ligo za prvaka vsaka točka pomembna.

Na Škofijah vam ponujamo izjemen športni popoldan, zato namesto kavča po kosilu izberite sprehod do dvorane in zagotovo vam ne bo žal.