Derbi obalnih prvoligašev v Izoli

Bronxi se odpravljajo na najbližje gostovanje. Derbi, ki je pred meseci v Kopru postavil rekord v gledanosti 1. Slovenske futsal lige bo tokrat v Izoli. Čeprav tokrat rekordov ne bo, bo tekma in vzdušje na nivoju kot smo ga vajeni.

Novoletni prazniki žal niso prinesli pozitivnih novic v vrste Bronxov. Število poškodovanih igralcev ostaja enako. Tudi premierni nastop Grželja in Miheliča najbrž ne bo bil v Izoli saj sta oba igralca še v rokah zdravstvene službe kluba iz Škofij.

Ne glede na težave imajo Bronxi zelo kvalitetno in motivirano ekipo, ki se ne bo predala pred nobenim nasprotnikom. Nasprotno; pričakujemo, da se bodo ostali igralci potrudili po svojih močeh in nadomestili številne manjkajoče soigralce.

Kot je znano favoritov na takih tekmah ni. Izolani so z nekaterimi okrepitvami spoštovanja vredna ekipa, zato bo tekma najbrž težka do konca.

Bronxi tudi tokrat ne bodo brez svoje podpore, saj se številni navijači odpravljajo v Izolo in verjamemo, da bodo tudi oni pristavili svoj delež do končnega veselja.

Zbor navijačev je pred Kocka barom v športni dvorani ob 19.30. Vabljeni!