Derbi za obstanek v Laščah

Tokratne vremenske razmere so stabilne tako, da skoraj da ni možno, da bi tekma v Laščah še enkrat odpadla. Prvenstvo se torej nadaljuje tam kjer se je pred dvema tednoma zaustavilo. V petek bo odigran celoten zaostali prvenstveni krog.

Med tem sta bili odigrani še dve zaostali tekmi. Benedikt je odščipnil točko Extremu, Lašče pa so izgubile v Tolminu. Zaradi tega je situacija na dnu lestvice sila zapletena, saj se tri ekipe nahajajo v razmiku ene točke.

Bronxi se seveda zavedajo svoje odgovornosti. Tekma v Laščah je za eno od ekip lahko že odločilna, zato kalkulacij ni za pričakovati. Vsi igralci razen kartoniranega Mirkoviča so zdravi in pripravljeni za boj za pomembne točke. Vsekakor je naša ekipa na papirju favorit vendar to ne pomeni dosti, če tega dejstva ne dokažejo tudi na igrišču.

Našim fantom želimo vso srečo, saj jim v tej sezoni ni bila ravno veliko krat namenjena. Le en pozitiven rezultat bi lahko ekipo razbremenil in potem bi bilo vse lažje. Zato si želimo, da se v petek zvečer naši igralci vrnejo iz Velikih Lašč dobre volje in s točkami v žepu.