Dobro delo v klubu nagrajeno s številčnim vpoklicem v reprezentance

Sinoči so se zaključile reprezentančne aktivnosti, ki jih Nogometna zveza Slovenije redno izvaja v starostnih kategorijah U19, U17 in U15. Po videnem lahko iz prve roke povemo, da so le te bile uspešne in, da je v Sloveniji dovolj “materiala” za svetlo bodočnost našega futsala. Najbolj pa seveda veseli dejstvo, da eno pomembnejših, če ne celo najpomembnejšo vlogo v tem projektu predstavljajo igralci FC Bronx Škofije. Kakovostno delo v klubu skozi projekt Futsal life, ki prinaša izvrstne rezultate naših mlajših selekcij ni ostalo skrito očem reprezentančih trenerjev na čelu s selektorjem Dobovičnikom.

Kar 9 naših fantov je tokrat dobilo priložnost in z gotovostjo lahko trdimo, da so jo izkoristili in, da bo teh priložnosti v bodoče še več. Naj ob tem omenimo, da je vabilo dobilo še več igralcev FC bronx vendar se žal nekateri zaradi objektivnih razlogov tokratnega zbora niso mogli udeležiti. Vse to je lahko le še dodatna motivacija vsem ostalim igralcem našega kluba, da še naprej pridno trenirajo, saj jih je še kar nekaj zabeleženih in bodo zagotovo dobili svojo priložnost.

Najpomembnejši projekt tega konca tedna je bil zagotovo zbor reprezentance U19. To namreč ni več le selekcioniranje ampak konkreten korak k reprezentanci, ki bo nastopala tudi na uradnih tekmovanjih zato smo še toliko bolj ponosni na naše štiri fante, ki so v njej dobili mesto. Pohvale gredo seveda tudi našim trenerjem, ki tako kakovostno delajo z našimi mladimi v vseh selekcijah, še posebej pa Goranu Staniču kot pomočniku selektorja selekcije U17 in Tadeju Blaževiču, ki se je udeležil priprav reprezentance U19 in tako pridobil dodatna koristna in prepotrebna znanja.